Kongerøgelsen blandes siden 1960'erne i Norge efter en traditionel opskrift. Navnet har den fået, fordi ingredienserne til en vis grad er de samme som de tre vise mænd bragte som gaver til Jesusbarnet ifølge beretningen i Bibelen. Frankincense, myrra og andre eksotiske dufte behøver dog ikke kun at høre julen til, men kan nydes året rundt.
Brug ca. en teskefuld af blandingen i en røgelseskål af metal, som man sætter et fyrfadslys under. Vi anbefaler at bruge fyrfadslys af stearin i aluminiumsbeholder med 4-6 timers brændetid, da de udvikler tilstrækkeligt med varme til, at kåden smelter, og røgelsen spreder sin velduft.
Kongerøgelsen blandes siden 1960'erne i Norge efter en traditionel opskrift. Navnet har den fået, fordi ingredienserne til en vis grad er de samme som de tre vise mænd bragte som gaver til Jesusbarnet ifølge beretningen i Bibelen. Frankincense, myrra og andre eksotiske dufte behøver dog ikke kun at høre julen til, men kan nydes året rundt.
Brug ca. en teskefuld af blandingen i en røgelseskål af metal, som man sætter et fyrfadslys under. Vi anbefaler at bruge fyrfadslys af stearin i aluminiumsbeholder med 4-6 timers brændetid, da de udvikler tilstrækkeligt med varme til, at kåden smelter, og røgelsen spreder sin velduft.